🔬Gene to protein 📚
Replication ✅
Transcription ✅
Translation ✅
structure of DNA ✅
Android book📲
format :apk📱
Size: 2.3Mb
🔬Gene to protein 📚
Replication ✅
Transcription ✅
Translation ✅
structure of DNA ✅
Android book📲
format :apk📱
Size: 2.3Mb
علم میکروب شناسی با اختراع میکروسکوپ در قرن هفدهم توسط آنتونی وان لیون هوک ( 1632 –1723 ) در هلند آغاز گردید. او با مشاهدات خود بر روی آب برکه، بزاق، خلط و... برای اولین بار موفق به مشاهده و کشف دنیای میکروارگانیسم ها شد. او نتایج مشاهدات خود را به انجمن سلطنتی انگلستان گزارش نمود. دوران شکوفایی میکروب شناسی با فعالیت های علمی پاستور (1823 - 1895) ، شیمیدان فرانسوی بر روی پدیده تخمیر آغاز شد. پاستور را پدر علم میکروب شناسی نامیده اند. او نظریه تولید خود به خودی موجودات زنده را رد کرد و ثابت کرد که تخمیر یک فعالیت بیولوژیک و نه صرفا شیمیایی است و توسط بعضی از انواع میکروارگانیسم ها ایجاد می شود. او نقش میکروارگانیسم ها در ایجاد بیماری و فساد مواد غذایی را نشان داد و برای کاهش میکروارگانیسم ها در مواد غذایی روشی را پیشنهاد داد که بعد ها پاستوریزاسیون نام گرفت. پاستور واکسیناسیون را که به شکل تجربی از زمان ادوارد جنر 1749 -) 1823) وجود داشت بر یک مبنای علمی استوار ساخت و برای اولین بار واکسن هایی علیه سیاه زخم و هاری تولید کرد.
در همین دوران یک پزشک آلمانی به نام رابرت کخ (1843 –1910) به میکروب شناسی علاقه مند شد. از مهمترین فعالیت های علمی کخ معرفی اصول چهارگانه ای است که برای تایید بیماری زا بودن یک میکروب مشخص الزامی است. کخ بهمراه همکاران خود موفق شد روش های آزمایشگاهی میکروب شناسی را بهبود بخشد. برای مثال معرفی محیط های کشت جامد با استفاده از نوعی پلی ساکارید دریایی به نام آگار و نیز ابداع ظروف پتری (پتری دیش) از ابتکارات تیم تحقیقاتی او بود. رابرت کخ باکتری های مولد سیاه زخم، وبا و نیز باکتری مولد سل را کشف کرد و بدین سبب در 1905 موفق به کسب جایزه نوبل در پزشکی شد. رابرت کخ را یکی از پایه گذاران اصلی علم میکروب شناسی می شناسند. به دلیل حجم گسترده ی فعالیت های میکروب شناسی و کشف بسیاری از میکروارگانیسم ها در دوران پاستور و کخ، این دوران (1857 - 1914) به نام عصر طلایی میکروب شناسی نامیده شده است. در 1928 الکساندر فلمینگ (1881 –1955)، پزشک انگلیسی پنی سیلین را کشف کرد. این آنتی بیوتیک سپس در سال 1943 به عنوان اولین آنتی بیوتیک به تولید انبوه رسید و در درمان سربازان در اواخر جنگ جهانی دوم بکار گرفته شد و بدین ترتیب عصر آنتی بیوتیک ها آغاز گردید..............
بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
نام کتاب : علم وراثت
نویسنده : شارلوت آورباخ
تعداد صفحه : 374
حجم فایل : 9,220 کیلوبایت
توضیحات : علم ژنتیک یکی از شاخههای علوم زیستی است. بوسیله قوانین و مفاهیم موجود در این علم میتوانیم به تشابه یا عدم تشابه دو موجود نسبت به یکدیگر پی ببریم و بدانیم که چطور و چرا چنین تشابه و یا عدم تشابه در داخل یک جامعه گیاهی و یا جامعه جانوری ، بوجود آمده است. علم ژنتیک علم انتقال اطلاعات بیولوژیکی از یک سلول به سلول دیگر ، از والد به نوزاد و بنابراین از یک نسل به نسل بعد است. ژنتیک با چگونگی این انتقالات که مبنای اختلالات و تشابهات موجود در ارگانیسمهاست، سروکار دارد. علم ژنتیک در مورد سرشت فیزیکی و شیمیایی این اطلاعات نیز صحبت میکند. کتاب حاضر علل و عوامل و نتایج توارث را، که بحثی آموزنده و در عین حال بس شیرین است، با زبانی بسیار واضح و روشن شرح می دهد.
نام کتاب : رمز ژنتیک
نویسنده : آیزاک آسیموف
زبان کتاب : پارسی
تعداد صفحه : 212
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 3,290 کیلوبایت
توضیحات : این کتاب شرح دقیق و مستدلی درباره رمز ژنتیک ارائه می دهد، و اهمیت روشهای پژوهشی به کار رفته را برای خواننده آشکار می کند. به مسائل پژوهشی جاری درباره رمز ژنتیک نیز دراین کتاب اشاره شده است. نگارنده کتاب، مکانیسم زیست سنتز پروتئین را به صورتی ساده توصیف می کند و درباره انتقال اطلاعات ژنتیکی به زبان مولکولی توضیح جامعی می دهد. این کتاب در سال 1364 چاپ و منتشر شده بود.